1662718232527_saunahattu%2020220711_133746-me.jpg

Sau­na­hat­tu luovimo

Luovimon poppoo koostuu nyt vähän muistakin asioista kuin ihmisistä.

Sanan ”Luovimo” keksin kun mietin julkaisuiden yhteyteen ilmaisua työtilastani. Toki tuon sanan on saattanut joku muukin keksiä mutta tuo on kyllä oman pähkäilyn tulos. Koska varsinaista työtilaa ei ollut – kuten esim. verstas, paja, sorvaamo, ompelimo, neulomo jne. ”Luovuuden irti päästäminen” lukee Facebookin ammattinimenä niin siitä se sitten lähti mielessäni rakentumaan. 


Joku mo-päätteinen sen tuli olla juurikin kuten nuo kaksi viimeistä esimerkkiä… Luov…mo.. Luovimo, kyllä se on luovimo.


Luovimossa tällä hetkellä lisäkseni touhuaa 2016 syntynyt koiruuteni Länderi Alba. Hän pitää huolen tauoista ja on hoitaa laadunvalvojan roolia, ja kesästä 2019 mukaan tuli huovutettu hahmo SaunaSaurus.

Käytännössä siis itse vastaan kaikesta tekemisestä – eli jos joku on tekemättä – vilkaisu peiliin. Tässä on se hyvä puoli, että tiedän mitä some-kanavillani on julkaistu ja tekstit omiani ja hyvinkin pitkälti juuri tehdessä syntyneitä. Suurin osa siis lähes kaikki kuvat ovat ottamiani – verkkokauppa ja kotisivut ovat käsialaani toki valmiita alustoja hyödyntäen.


Märkähuovutukset syntyvä pesuhuoneessa, neulomukset olkkarin sohvalla/nojatuolissa, käsin kastamyllyllä karstaus olkkarissa karstamyllyn ollessa olkkarin pöydällä, kehräys sähkörukilla keittiön pöydällä, jossa se mokoman sähkörukki joskus majoittuu useammankin kuukauden… odottamassa. Keittiön pöytä toimii myös betonikippojen maalauspaikkana, samoin kylmäsavitöiden alustana, ja sitten käsintehdyn papeinkin tekopaikkana, taikka purkkivärjäyksen apupöytänä.


Yksi huoneista on toimisto/tarvikevarasto ja yhdessä tämä ”pieni Saunahattukauppa”. Pihasauna toimii myös kuvauspaikkana. Eteisen kaapeissa on suurin osa pak­kaus­ma­te­ri­aa­leis­ta, osa taas makkarissa sängyn alla. Ainoat paikat oikeastaan ovat sisäsauna ja wc, jotka ovat ”käsityö vapaita paikkoja”.

by itu - sau­na­hat­tu­kaup­pa.fi

Koivukuja 15

38460 Sastamala


040 - 37 151 30

byitu.fi(@)byitu.fi

byitu.fi

saunahattukauppa.fi

saunahattu.info

2369855-2


Copyright & layout (c) by itu 2022

Au­kio­loa­jat

Ennakkoon sopimalla koska:

Saunahattukauppa toimii kotini yhteydessä, noin kaksi saman seurueen henkilöä kerralla (kyseessä pieni Saunahattukauppa n. 10 m²)